2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Szórólapokon is: „Maradj otthon”, „Védjük az időseket”

Szórólapok révén is igyekszik a miskolciakat tájékoztatni a városi önkormányzat, figyelmüket felhívni a járványveszélyre, átadni a legszükségesebb információkat.

Ezeket az A4-es, illetve fele akkora papírnyomtatványokat az elmúlt napokban kezdték terjeszteni, elsősorban a körzeti képviselők segítségével. A 19 miskolci választói körzet mindegyikébe eljuthat így az összesen közel 10 000 példányban elkészített tájékozató anyag. Ami többféle: van akár gyerekek által is könnyen megérthető rajzos, kis színes ábrákkal; aztán pár mondatos, nagybetűkkel, címszavakkal; és alaposabb, bővebb magyarázatokkal ellátott szöveg is. Az önkormányzati rendészet, valamint további önkéntesek is közreműködnek a szórólapok terjesztésében. Abban a reményben, hogy a mindenki számára fontos intelmek, korlátozások és jótanácsok – nem csak az újságok és tévé, rádió, és nem csak az online fórumok, internetes oldalak, Facebook révén, hanem kézzelfogható, olvasgatható formában is – mind több városlakóhoz eljussanak.

A többféle nagyságú és szövegezésű szórólapok fő témái: hogy „Védjük az időseket!”, aztán az általános érvényű felhívás, hogy „Maradj otthon!”, információk arról, hogy „Mi a teendő koronavírus-gyanú esetén?”, és így tovább.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…