2022. 01. 16. vasárnap

Gusztáv
1 EUR 356 HUF
1 GBP 426 HUF

Szopkó Tibor lett Miskolc újonnan megválasztott alpolgármestere

Veres Pál, Miskolc MJV polgármestere, a pandémiás helyzet miatt ülésezni nem tudó közgyűlés jogait gyakorolva alpolgármesterré nevezte ki Szopkó Tibort, a Velünk a Város frakció önkormányzati képviselőjét. A kinevezésről tájékoztatta a városvezető- és az ellenzéki frakciókat is a közgyűlést helyettesítő, ma megtartott online konzultáción.

Veres Pál indoklásában elmondta, hogy az új alpolgármester kinevezésével meg szerette volna várni azt az időt, amíg rendes közgyűlésen dönthetnek a képviselők, mivel azonban várhatóan, jó ideig még nem lesz lehetőség a rendes közgyűlés megtartására, ezért a közgyűlés jogait gyakorolva, a város vezetésével konzultálva maga döntött a kinevezésről.

Indoklásában elmondta azt is, hogy a város eddig egyetlen alpolgármesterrel működött, azonban a feladatok feltétlenül szükségessé teszik új alpolgármester kinevezését.

Szopkó Tibornak, Miskolc MJV Önkormányzat újonnan megválasztott alpolgármesterének eskütételére 2021. május 3-án kerül sor, de munkáját már május 1-én megkezdi.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Életmentés összefogással
Időben érkezett a segítség ahhoz a sajószentpéteri férfihoz, aki Miskolcon a Szinva patakba zuhant. A bajbajutottat az utolsó pillanatban mentették me…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum