2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Szociális munka szak indul

Az országban egyedülálló módon a Sárospataki Református Teológiai Akadémia és a Miskolci Egyetem közös képzésként szociális munka alapszakot indít 2017 szeptemberében.
A képzés a szociális munka keresztyén gyökereinek megerősítésével az érték- és felelősségalapú szemlélet képviseletét tűzi ki célul. A képzés gyakorlatorientált, a gyakorlatokban a keresztyén értékrendet és a magas szakmai színvonalat a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet segíti megteremteni és garantálni.

A képzés helyszíne Sárospatak, időtartama 7 félév, amelynek végén a Sárospataki Református Teológiai Akadémia és a Miskolci Egyetem közös diplomát állít ki.

A végzett hallgatók szociális és gyermekvédelmi területeken, iskolákban, az egészségügyben, a bűnmegelőzés területén, állami, egyházi, magán és civil szervezeteknél, a szociális igazgatás területein, illetve szociális projektek, stratégiák készítése területén egyaránt elhelyezkedhetnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…