2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Szilveszteri sötétség Miskolctapolcán

Délután kétségbeesve hívták föl a miskolctapolcai Csabai úti vendéglősök, panziósok szerkesztőségünket, hogy megint nincs áram, pedig a vendégek már folyamatosan érkeznek hozzájuk.

Már december 27-én ugyan így jártak, amikor is, közel egy óra hosszáig volt áramkimaradás. Akkor kevés volt a vendég, most viszont telt ház van mindenhol. Egyikük hozzátette, a szilveszteri vacsora gyertyafényben kellemes is lenne, de se fűtés, se főzés, se hűtés ilyenkor, s ez már bizony nem annyira romantikus.

Felhívtuk az ÉMÁSZ ügyfélszolgálatát, ahol csak azt a felvilágosítást tudták adni, hogy tudnak róla, javítják, de nem tudják mi lehet az oka. Az előző áramkimaradás kábelhiba miatt volt, de ezt még nem azonosították.

Summa, summarum egy jó háromnegyed óra elteltével újra lőn világosság, s most már csak reménykedhetünk, hogy ez nem lesz minden héten így 2014-ben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…