2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szikszón a biztonságért

Szikszó a biztonságáért egy újabb nagy lépést tett előre. Nyár végén  térfigyelő kamera rendszert helyeznek üzembe egy pályázati sikernek köszönhetően.

Fontos számunkra az, hogy a városban élők és a városba érkezők is biztonságban érezhessék az értékeiket ,ezért siker számunkra,  hogy  beindul a térfigyelő rendszer- mondja Füzesséri József Szikszó polgármestere.  Szikszó ugyan az a kisváros, ahol az itt élők eddig is vigyáztak egymásra, de az elmúlt években akadt olyan tragikus eset , az idős  házaspár meggyilkolása-amely  ráirányította a figyelmet a hiányosságokra. A szikszóiak és a város vezetése is szorgalmazta , hogy pályázati segítséggel valósuljon meg a rendszer.

A szikszói térfigyelő kamera rendszer beruházási értéke- amely lefedi a város egész területét- 9,8 millió forint, amelyből 8,4 millió forintot sikerült pályázati úton elnyerni.

Nyár végére Szikszón a következő utcákban és helyekre telepítenek kamerát:

Kassai út 102, Miskolci út 79, Bajcsy Zsilinszky  út 58, Mátyás király  út ,Vasút út 6, Malom út és Bethlen Gábor  út kereszteződése,  Bethlen Gábor  út  33, Miskolci és Malom út kereszteződés, Szádellői út 11. Lőcsei út  és Dózsa György utca 89 sz. kereszteződése , Kálvin tér Református parókia,  Petőfi utca  15. Bártfai utca  22.,  Aszaló felé a mezőgazdasági  úton,  Esze Tamás 5 szám,  Kazinczy út 3. szám és az  Arany János  út  12.-be.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek