2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 461 HUF

Szigorodnak a szabályok a Miskolci Állategészségügyi Telepen

A koronavírus járvány további terjedése miatt a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Miskolci Állategészségügyi Telepen az alábbi szabályozások lépnek életbe október 5-én.

Az Állategészségügyi telepen kötelező a maszk viselete mind a látogatóknak mind a dolgozóknak, továbbá az ügyintézés előtt és után is használni kell a bejárathoz kihelyezett kézfertőtlenítőket.

 

A telepre előzetes testhőmérséklet-mérést követően van lehetőség belépni. Amennyiben a látogató testhőmérséklete meghaladja a 37,2 Celsius fokot, 5 perc várakozási idő eltelte után a mérést meg kell ismételni. Két egymást követő, 37,2 Celsius fokot meghaladó testhőmérsékleti érték után a telepre a belépés nem engedélyezett.

 

Az állatok örökbefogadása, előzetes telefonos egyeztetést és az online felületen (http://varosgazda.hu/huseges_gazdat_keresunk) történő kiválasztást követően történhet, maximum 3 fő részvételével kerülhet sor az állat megtekintésére és örökbefogadására kizárólag előzetes időpont egyeztetést követően.

 

Várakozás és ügyintézés közben is szigorúan ügyelni kell a 1,5-2 méteres távolság megtartására.

 

Az örökbefogadók állatgondozóinkkal megbeszélhetik a kutyával kapcsolatos elképzeléseiket, a tartás körülményeit és közösen választhatják ki az elvárásoknak leginkább megfelelő állatot.

 

A Nyílt napokon kerülni kell a csoportosulást, a telep munkatársai kérik, hogy sétáltatás előtt és után mossák meg, vagy fertőtlenítsék kezüket, és szigorúan tartsák be a köhögési etikett szabályait (papírzsebkendő használata, annak hiányában behajlított kar könyökhajlatába történő köhögés, tüsszentés).

 

A dolgozók egészségének megóvása érdekében, csak és kizárólag egészséges, tüneteket nem mutató, magukat egészségesnek érző személyek látogassanak ki a Miskolci Állategészségügyi telepre.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek