2024. 07. 15. hétfő

Henrik, Roland
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF
Szerintük, Lehet Más a Politika

Szerintük, Lehet Más a Politika

Szerintük, Lehet Más a PolitikaAz LMP (Lehet Más a Politika) leendő országgyűlési képviselőjelöltjei mutatkoztak be február 4-én, Miskolcon. „Az LMP átgondolt fejlesztési stratégiával visszaadná a vidéki lét méltóságát, egészséges, élhető településeket szeretne, környezetbarát munkahelyekkel. Megállítanák a korrupciót, kampányuk finanszírozása is átlátható, nyomon követhető.  A párt célkitűzései közül a „zöld fordulat”-ot, a „tiszta közélet”-et, valamint az „esélyteremtés”-t  hangsúlyozta bevezetőjében Dr. Király Bálint, – aki a 7. sz. választókerületben indul az LMP színeiben.

Mile Lajos, az LMP országos választmányának tagja úgy fogalmazott, hogy két fő ellenségük a kiábrándultság és a megszokás. Nagyon sokan kiábrándultak a politikából, a közéletből, és nem hisznek benne, hogy ezt másképp is lehetne csinálni. Az LMP elsősorban azoknak a szavazataira számít, akik elutasítják a kialakult politikai gyakorlatot, ugyanakkor nem a szélsőséges válaszokban, megoldásokban keresik a kiutat a jelenlegi problémákból. Mint megtudtuk a párt tagsága napról napra növekszik, tagszervezeteikhez sok száz önkéntes és több ezer szimpatizáns tartozik, így sikerül mind a 176 körzetben képviselőjelöltet állítaniuk országos szinten és megyénkben tizenhármat.

 

Az LMP leendő képviselőjelöltjei: 1. sz. evk: Emődi Zoltán, 2. sz. evk: Zambó Péter, 3. sz. evk: Mile Lajos, 4. sz. evk: Vajda Béla, 5. sz. evk: Kardinál Zoltán, 6. sz. evk: Bari Judit, 7. sz. evk: Dr. Király Bálint, 8. sz. evk: Cziszlavicz József, 9. sz. evk: Bihi Miklós, 10. sz. evk: Koleszár Sándor, 11. sz. evk: Hankó János, 12. sz. evk: Czinke Csaba, 13. sz. evk: Subicz Róbert.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…