2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Szerintük, Lehet Más a Politika

Szerintük, Lehet Más a Politika

Szerintük, Lehet Más a PolitikaAz LMP (Lehet Más a Politika) leendő országgyűlési képviselőjelöltjei mutatkoztak be február 4-én, Miskolcon. „Az LMP átgondolt fejlesztési stratégiával visszaadná a vidéki lét méltóságát, egészséges, élhető településeket szeretne, környezetbarát munkahelyekkel. Megállítanák a korrupciót, kampányuk finanszírozása is átlátható, nyomon követhető.  A párt célkitűzései közül a „zöld fordulat”-ot, a „tiszta közélet”-et, valamint az „esélyteremtés”-t  hangsúlyozta bevezetőjében Dr. Király Bálint, – aki a 7. sz. választókerületben indul az LMP színeiben.

Mile Lajos, az LMP országos választmányának tagja úgy fogalmazott, hogy két fő ellenségük a kiábrándultság és a megszokás. Nagyon sokan kiábrándultak a politikából, a közéletből, és nem hisznek benne, hogy ezt másképp is lehetne csinálni. Az LMP elsősorban azoknak a szavazataira számít, akik elutasítják a kialakult politikai gyakorlatot, ugyanakkor nem a szélsőséges válaszokban, megoldásokban keresik a kiutat a jelenlegi problémákból. Mint megtudtuk a párt tagsága napról napra növekszik, tagszervezeteikhez sok száz önkéntes és több ezer szimpatizáns tartozik, így sikerül mind a 176 körzetben képviselőjelöltet állítaniuk országos szinten és megyénkben tizenhármat.

 

Az LMP leendő képviselőjelöltjei: 1. sz. evk: Emődi Zoltán, 2. sz. evk: Zambó Péter, 3. sz. evk: Mile Lajos, 4. sz. evk: Vajda Béla, 5. sz. evk: Kardinál Zoltán, 6. sz. evk: Bari Judit, 7. sz. evk: Dr. Király Bálint, 8. sz. evk: Cziszlavicz József, 9. sz. evk: Bihi Miklós, 10. sz. evk: Koleszár Sándor, 11. sz. evk: Hankó János, 12. sz. evk: Czinke Csaba, 13. sz. evk: Subicz Róbert.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…