2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szépül a Zsóry

Gőzerővel zajlik a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő rekonstrukciója. Az Európai Uniós támogatással megvalósuló, több, mint 1,2 milliárd forint értékű fejlesztés a fürdő folyamatos működésének biztosítása érdekében több szakaszban valósul meg.

A beruházás két jelentős elemének munkálatai már befejeződtek. A kör és a hullámmedence gépészeti felújítása megtörtént, így a két medencét a napokban már feltöltötték és a látogatók rendelkezésére áll. A kerékpárút rekonstrukciója június végén fejeződött be, ennek köszönhetően használatba vehetik a megújult és kiszélesített aszfaltot a biciklisek, illetve a gyalogosok. A kerékpárutat a felújításon túl közvilágítással is ellátták a szakemberek. A fürdő energetikai központjának, a hidroforgépháznak a felújítása szintén jó ütemben zajlik. Az uszoda mellett található területen folyamatosan épül az új wellness részleg és az új beléptetőrész, továbbá az uszoda belső terének kialakítása is szépen halad.
A beruházás minden területen az ütemtervnek megfelelően zajlik. Az előttünk álló hetekben az egyik legfontosabb feladat a hidroforgépház belső munkálatainak befejezése lesz. Az uszoda épületében lévő gyógymedencék felújítása során kiegészítő munkákat, többek között nyílászárócserét, a légszűrőrendszer felfüggesztésének megerősítését és az álmennyezet beépítését is végrehajtják.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek