2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Szépítészek versenyeznek a BOKIK által rendezett Kézműves Kupán

Szépítészek versenyeznek a BOKIK által rendezett Kézműves Kupán

Szépítészek versenyeznek  a BOKIK által rendezett Kézműves KupánA Miskolc Városi Szabadidőközpont Sportcsarnokában 2010. március 7-én 8.30 órától egész napos látványos, közönség programokkal bővített műsorral kerül megrendezésre a „Kézműves Kupa 2010” Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus és Műköröm-díszítő Bajnokság.

A rendezvény nyolcadik alkalommal viseli a Kisgergelyné Tolcsvai Mária és harmadik alkalommal a Lapis Imre Emlékverseny elnevezést. A BOKIK Kézműipari Tagozatának szakmai bizottságai nagy megtiszteltetésnek tartják, hogy versenyt rendezhetnek az elhunyt, sokak által ismert miskolci fodrász munkatársaik tiszteletére, akik országos és nemzetközi versenyzőként, trénerként és zsűritagként is elismert szakemberek voltak. A vándordíjak, amelyek a magas szintű szakmai tudást, a minőséget, az igényes munkavégzést szimbolizálják, az ő emlékükre kerülnek átadásra.

A verseny ideje alatt megrendezett szakmai bemutatók a legújabb ismeretek megszerzésének lehetőségét adják a fodrász, kozmetikus és műköröm-díszítő szakemberek és a szolgáltatások iránt érdeklődő közönség számára. A rendezvényt a szépészeti szolgáltatásokhoz kapcsolódó vásár, szakmai tanácsadás is színesíti.

A szépségiparban dolgozók, tanulók évenként megrendezett miskolci megmérettetése az országban a legtöbb nevezőt vonzó verseny. Idén négy szakágban 337 modell ül a tükrök elé, hogy a versenyzők bemutathassák tudásukat. Az eseményt felvidéki és erdélyi versenyzők nevezése teszi nemzetközivé.

A nézők száma minden évben ezer feletti, hiszen az érdeklődők itt találkozhatnak a legújabb fodrászati, kozmetikai divat irányzatokkal és vásár keretében a szépészeti kellékekkel.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…