2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Szcientológusok a Lecsófesztiválon

A Szcientológia önkéntes lelkészek is részt vettek a miskolci Lecsó és Pecsenyefesztiválon. A sátorral és bemutató anyagokkal kivonuló önkéntesek minden érdeklődőt szívesen fogadtak, és minden kérdést megválaszoltak a munkájukkal és a Szcientológiával kapcsolatban.

A miskolci Majális Parkban augusztus első szombatján került megrendezésre a gasztronómiai találkozó. A harmadszorra megrendezett fesztivál olyan közösségi eseménnyé nőtte ki magát, amely leginkább egy majális forgatagához hasonlítható. Így a lecsófesztivál tűzhelyei és bográcsai mellett,  olyan társadalmi szervezetek is lehetőségeket kaptak a megjelenésre, akik munkájukat eredményeiket, és segítő szándékukat kívánták a nagyközönség elé tárni.

A Szcientológia önkéntes lelkészek a helyi Szcientológia központ képviselőivel együtt érkeztek a Majális Parkba, ahol felállították, a miskolciak számára már nem ismeretlen sárga sátrukat. Míg a szervezők és a versenyzők a jó hangulatról és a jó ízekről gondoskodtak, addig az önkéntes lelkészek a tevékenységeiket mutatták be.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek