2024. 02. 24. szombat

Szökőnap
1 EUR 388 HUF
1 GBP 455 HUF

Strandok éjszakája Miskolcon

Idén július 26-án, a Strandok éjszakáján a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Miskolctapolcai Barlangfürdő is meghosszabbított nyitvatartással, szórakoztató programokkal vár mindenkit.

A Miskolctapolcai Strandfürdőben a sporté lesz a főszerep. A Strandok éjszakáján Béres Alexandra sztáredző tart több vízi- és vízparti fitnesszórát a vendégeknek. E mellett a Strandfürdő Fitnessz és Wellness Központja is 23:00 óráig tart nyitva, változatos programokkal. A sportolás után, kifejezetten pihentető, levezető jellegű, különleges Szauna Szeánszokkal várják a Szauna Mesterek a programok résztvevőit.
A Miskolctapolcai Barlangfürdőben két naposra bővül a Strandok éjszakája, hiszen július 26-án és 27-én egyaránt programgazdag délutánt és éjszakát tölthetnek a Barlangfürdőben. Pénteken zenés Buborék kergető, Csillagles, majd Habparty, szombaton Vízicsaták, Kölyökklub, Masszázs Sziget és Aquafitness programokkal várják kicsiket, nagyokat egyaránt. A megfelelő zenéről mindkét nap DJ gondoskodik, a sötétedés utáni órákat pedig Tűzzsonglőr Show teszi izgalmassá a Miskolctapolcai Barlangfürdőben.
Bővebb tájékoztatásért keresse fel a Strandok éjszakájához csatlakozott miskolci fürdők honlapját és facebook oldalát.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek