2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Sport és szórakozás nemzetközi légkörben a Wanhua-BorsodChemnél

A Wanhua-BorsodChem Zrt. az idei évben május 12-én, most szombaton rendezi meg nagyszabású családi és sportnapját, amelyen munkavállalói, családtagjai és érdeklődő kazincbarcikaiak vehetnek részt. A 9:00 órától 22:00 óráig tartó ingyenes rendezvény a Wanhua-BorsodChem külső területén kerül megrendezésre.

A vegyipari vállalat által 2008 óta minden évben megrendezett egésznapos program az idén várhatóan több mint 1000 embert mozgat meg. Az eseményen részt vesz a kazincbarcikai telephely több száz munkavállalója és családtagjaik, a BorsodChem csehországi és lengyelországi leányvállalatainak számos dolgozója, a tulajdonos Wanhua Kazincbarcikán élő kínai kollégái, továbbá környék lakossága is.

A program bemelegítő reggeli tornával indul, majd a résztvevők különféle sportágakban mérhetik össze ügyességüket és kitartásukat: indulhatnak futó- és kerékpárversenyen, futballozhatnak, pingpongozhatnak és kipróbálhatják magukat falmászásban is. Az ebédről a bográcsos főzőverseny résztvevői gondoskodnak, akik évről évre nagy gasztronómiai szakértelemről és kreativitásról tesznek tanúbizonyságot. A program egy késő estig tartó, jókedvű táncos mulatsággal zárul.

A Wanhua-BorsodChem családi napjának célja, hogy a vállalat támogatásával a dolgozók a munkahelyi környezeten és helyzeteken kívül is megismerhessék egymást. A sportpályán közösen átélt sikerek és kudarcok tovább erősítik a csapatszellemet és növelik a cseh, lengyel, kínai és magyar kollégák együttműködési készségét, ami hozzájárul ahhoz, hogy a hétköznapokban is eredményesen tudjanak együtt dolgozni.

„Már 15 hónapja dolgozom Kazincbarcikán, így tavaly szeptemberben is részt vehettem egy hasonló családi és sportnapon. Akkor is nagy élmény volt a kollégákkal együtt küzdeni a sportversenyeken és reménykedem abban, hogy idén az általam is erősített csapat nyeri az összesített eredmények alapján odaítélt vándorserleget.” – mondta Frank Song pénzügyi vezető.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…