2024. 04. 15. hétfő

Anasztázia, Tas
1 EUR 394 HUF
1 GBP 462 HUF

Sátor kerül az úszómedencére Selyemréten

A Selyemréti Strandfürdő 50 méteres úszómedencéjének téliesítési munkálatai október 21-én kezdődnek, ennek során az úszómedence fölé sátor kerül. A munkálatok befejezése után, október 28-ától az idén megújult Selyemréti Strandfürdő újra várja a kikapcsolódni, sportolni vágyókat.
A strandszezon szeptember 1-jével véget ért, ettől kezdve az első, 50 méteres úszómedence, a dögönyöző és az ülőmedence várta a látogatókat, illetve a nyári épületben is már csak egy büfé üzemelt. A téliesítési munkák miatt október 21-től 27-ig a Selyemréti Strandfürdő zárva tart, ekkor kerül a sátor az úszómedence fölé, melynek javítása is megtörténik és az úszómedence gépészeti karbantartását is elvégzik. Az érvényes bérleteket pedig egy héttel meghosszabbítják, a munkálatok miatt kiesett időszak miatt.
Selyemréti Strandfürdő: sikeres szezon
Több mind négyszer annyian választották július 7-től, az új fürdőrész próbaüzemétől a szezon végéig a Selyemréti Strandfürdőt, mint az előző év azonos időszakában. Mint Beke Tibor, a Miskolci Turisztikai Kft. ügyvezetője elmondta, az idei szezonban jelentősen nőtt a látogatók száma, annak ellenére, hogy a bővítési munkák utolsó egy hónapjára, júniusban be kellett zárni az addig működő 50 méteres úszómedencét. A megnyitót követően július 7-től folyamatosan indítottak minden új szolgáltatást és élményelemet. Augusztus 8-tól már teljes üzemben, szezonális jegyárakkal várták a vendégeket, akiknek a száma július 7-től a szezon végéig elérte a 89 ezret, az összes vendégszám pedig – január elsejétől szezonzárásig – jócskán meghaladta a százezret, szemben az előző év azonos időszakában regisztrált 20-25 ezres látogatószámmal.
– A miskolciak körében hamar népszerű lett a megújult Selyemréti Strandfürdő, és vendégeink, törzsvendégeink is elégedettek szolgáltatásainkkal. Nagy örömünkre idén sok külföldi látogatónk volt, leginkább lengyelek és szlovákok. Népszerű volt az éjszakai fürdőzés is, ez reményeink szerint jövőre folytatódik. A kibővült szauna parkban nyáron még volt szabad kapacitás, de a téli időszakban valószínűleg még többen keresik majd fel a szaunákat a Selyemréten– mondta Beke Tibor.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek