2024. 07. 27. szombat

Olga, Liliána
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

Sajtótájékoztatót tartottak a képviselők a zsolcai körforgalomnál

A kialakult árvízi helyzettel kapcsolatban tartott ma sajtótájékoztatót Csöbör Katalin, a Fidesz 1-es számú, és Zsiga Marcell, a 2-es számú választókerület országgyűlési képviselője, a felsőzsolcai körforgalomnál.

– A jó hír, hogy most nem esik, viszont Felsőzsolcánál és Gesztelynél 40-50 óra múlva újabb árhullámot várnak – kezdte sajtótájékoztatóját Csöbör Katalin, majd így folytatta: Jelenleg húszezer homokzsákra, homokra, szivattyúkra és még több segítségre lenne szükség Miskolc vonzáskörzetében.  Előreláthatólag 10 napig nem állhat helyre a zökkenőmentes közlekedés, mert valószínűleg a víz jelentős károkat okozott az aszfaltban is.
Zsiga Marcell tájékoztatása szerint:Orbán Viktor tegnap a késő esti kormányülésen Pintér Sándor belügyminisztert bízta meg a védekezés irányításával és a károk felmérésével. Az országgyűlési képviselő elmondta: a kormány tegnap egyértelműen kifejezte, hogy sem pénzbeli, sem emberi akadálya nem lehet az árvízi védekezésnek.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…