2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Rásegítő járatokat közlekedtet az MVK szeptember 15-én a Fazola-kohóhoz

Az Őskohónál megrendezésre kerülő Fazola Napokra kilátogatók utazásának biztosítása érdekében,  az MVK Zrt. szeptember 15-én, a menetrendben meghirdetett járatokon túl, az utazási igényekhez igazítva rásegítő járatokat közlekedtet Felső-Majláth végállomásról 9 és 10 óra között. A járatok Újmassa-Őskohó megállóhelyig közlekednek és a 15-ös autóbusz megállóhelyein állnak meg. A járatok érvényes menetjeggyel, vagy bérlettel vehetők igénybe. 35-ös járat: téves egy indulási időpont
2012. szeptember 1-től kiadott őszi menetrendkönyvben a 35-ös járat szombati menetrendjében tévesen szerepel egy indulási időpont. Szombatonként az Avas kilátótól a menetrendkönyvben szereplő 6:59 helyett 6:50-kor indulnak a 35-ös járatok.

A téves időpont már javításra került a megállóhelyi és a honlapon található menetrendeken is.

A hibáért szíves elnézésüket kérjük.

Szünetel az éjszakai vágányzár

Az éjszakai vágányzár 2012. szeptember 16-án felfüggesztésre kerül, így éjszaka is villamosok fognak közlekedni. Az éjszakai vágányzár szeptember 17-től folytatódik.

Az éjszakai vágányzár 0:30 és 4:00 között tart, mely idő alatt a Tiszai pályaudvar és Felső-Majláth között villamospótló autóbuszok közlekednek.

Az éjszakai villamospótló járatok a meghirdetett villamos menetrend szerint közlekednek és a villamospótló megállókban állnak meg. A járatok a belvárosban a Széchenyi utcán közlekednek. Felső-Majláthon, a végállomáson a villamosok felszállóhelyén lehet le-, és felszállni a villamospótló autóbuszokra.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek