2024. 06. 13. csütörtök

Antal, Anett
1 EUR 395 HUF
1 GBP 469 HUF
Rangos díjat nyert Miskoalc város honlapja

Rangos díjat nyert Miskoalc város honlapja

Rangos díjat nyert Miskoalc város honlapjaAz Internet Marketing Klub (IMK) és a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) közös szervezésében az idén immár nyolcadik alkalommal meghirdetett „Az Év Honlapja” pályázatra, 2009-ben 251 érvényes nevezés érkezett. A szakmai zsűri 12 kategóriában értékelte a beérkezett pályázatokat. Az eredményhirdetést és a díjátadót szerdán este tartották Balatonalmádiban, a XIX. Országos Marketing Konferencián.

Az idei kiírás keretein belül, a kormányzat és települések kategóriában Miskolc város megújult honlapja minőségi díjat nyert. Ezt a díjat azon honlapoknak ajánlja fel a zsűri, amelyek nem győztek kategóriájukban, azonban az elbírálási szempontrendszer szerint, minőségi szintje kiemelkedő, illetve érdemes a Minőségi Díj tanúsítványának viselésére. A város honlapjának webergonómiai és grafikai újratervezésének lehetőségét egy pályázat keretében a miskolci fps webügynökség nyerte el, a programozási munkálatokat a Comtrans Kft. végezte. Az elnyert díj súlyát jól szemlélteti, hogy az elmúlt 7 esztendőben Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből egyetlen alakalommal került ki díjazott. 2008-ban a miskolci székhelyű domainabc.hu a szolgáltatás kategóriában nyert el minőségi díjat. A tavalyi esztendő díjazottjának webfejlesztési munkáit szintén fps webügynökség végezte.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Lemaradt a felszállásról
Lemaradt a londoni gépről egy román utas, akit az M4-es autóúton ellenőriztek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Bevetési Igazgatóságának járőrei. …