2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

„Hazugságokkal akarja fenntartani a működés látszatát az új önkormányzati vezetés?”

Bernáth Attilától, az alábbi közleményt kapta szerkesztőségünk:
„A mai napon engem érintően megjelent sajtóhírre reagálva megköszönném ha a mellékelt anyagom teljes szöveges közzétennék, közvetlenül a hír mellett.

Valótlan állítások, csúsztatások tömege jellemzi ismét az új városvezetés sajtótájékoztatóját.
Valótlan állítás az, hogy a Miskolc Kártya működő rendszer volt, amikor a működtető cég megvásárlásra került. A rendszer kialakításában sok kockázatvállalás és sok munka van – döbbenetes, hogy az új politikai vezetés tönkre akarja tenni ezt az értéket.
Valótlanság, a 25 mFt-os szerződéssel kapcsolatos állítás többek között.
Különösen durva állítás, hogy a Főutcai Pláza Projekt (FPP) sikertelenségéről beszélnek, miközben mindenki emlékezhet a miskolci főutca állapotára az előző konzervatív városvezetés idejéből. A főutca megújulása annak köszönhető, hogy az FPP program során megváltozott a főutca hangulata, megújult számos kereskedés és homlokzat.
Minden emlegetett szerződés mögött komoly szakmai teljesítmény van, ha végre az urak azzal foglalkoznának, hogyan lehet jobban menedzselni a várost, ezek segítségével százmilliós léptékű megtakarításokat érhetnének el. Ha a városvezetésnek szüksége van ezen tartalmak megértéséhez értelmezésre, állok rendelkezésre.

Dr. Bernáth Attila Ph.D
X-Centrum Nonprofit Kft. ügyvezetője”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek