2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Pro Seniore díj Szikszó polgármesterének

A Nyugdíjasok Országos Szövetsége  Pro Seniore díjjal tüntette ki Füzesséri Józsefet, Szikszó polgármesterét. Az elismerést 2013. november 29-én vehette át Budapesten a Nyugdíjasok Országos Szövetsége megalapításának 25. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen.

A díjat a   B.A.Z Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége javaslatára ítélték oda. Teszárovics Miklós elnök úgy látja: Szikszó polgármestere nemcsak a városában élő idős emberek életminőségének a javításáért tesz sokat, hanem szívén viseli  a megyében élők sorsát is. Többször támogatta már  ötleteivel, rendezvényekkel, adományok gyűjtésével  a megyei szervezet tevékenységét.  A z ő nevéhez fűződik a  Jótékonysági Musical és Operett Gála az idősekért című program is, amit októberben  tartottak a Miskolci Nemzeti Színházban.

 

Füzesséri József arról beszélt: nagy öröm és megtiszteltetés számára a szervezet elismerése, ami visszaigazolása eddigi munkájának.   Borsod- Abaúj- Zemplén megyében a lakosság  31 százaléka él nyugdíj, vagy nyugdíjszerű ellátásból.  Ezért is  tartja fontosnak ,  hogy segítséget adjon  azoknak, akik tisztességben dolgoztak  végig egy életet. 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek