2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 459 HUF

Postán az első 48 ezer maszk, érkeznek a miskolci családokhoz a megígért védőfelszerelések

Megkezdődött annak a 120 ezer védőmaszknak a postázása, amelyet az elkövetkező napokban, hetekben valamennyi miskolci családnak eljuttat Miskolc MJV Önkormányzata.

Az első csaknem 48 ezer darabot, ma adták át a Magyar Postának az önkormányzat dolgozói, akik önkéntes munkában napok óta folyamatosan csomagolják a védőfelszereléseket.

 

A maszkok viselése azért is nagyon fontos, mert az utóbbi időszakban egyre több olyan vélemény látott napvilágot, amely szerint, ha mindenki visel arcmaszkot, az érdemben is hozzájárulhat a koronavírus miatt fertőzésveszély csökkentéséhez.

 

A maszk viselése különösen ajánlott zárt terekben, üzletekben, postán, vagy éppen tömegközlekedési eszközökön. A szájat takaró védőfelszerelések, maszkok, de akár egy kendő vagy sál is csökkentheti annak veszélyét, hogy ha valaki fertőzött, de nem tud róla, köhögéssel, tüsszentéssel megfertőzzön másokat is.

 

Éppen ezért Miskolc MJV Önkormányzata szeretteink, családtagjaink, barátaink és mindannyiunk biztonsága érdekében mindenkit arra kér, hogy ha teheti viseljen maszkot, száj elé kötött kendőt, vagy sálat, különösen zárt terekben addig is, amíg a Magyar Posta minden miskolci postaládába eljuttatja a miskolci önkormányzat által biztosított 120 ezer mosható, fertőtleníthető védőmaszkot.

 

Az önkormányzat dolgozói önkéntes munkában továbbra is folyamatosan csomagolják a maszkokat, hogy a védőfelszerelések minél hamarabb eljuthassanak a miskolci családokhoz.

 

Vigyázzunk egymásra!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek