2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 467 HUF

Piros riasztás után

Működési területük felett a hétfő este végigvonuló viharzóna után 22 óráig több mint félszáz segélykérés érkezett a Miskolci Tűzoltóságra. Eddig az időpontig 25 helyszínen tudott 4 miskolci, és egy segítségül érkezett kazincbarcikai tűzoltójármű 24 fővel beavatkozni.

A legtöbb bejelentés Alsózsolca, Felsőzsolca, Sajópetri, Nyékládháza, Bőcs, Berzék, Hernádnémeti településekről, valamint Miskolc Szirma városrészéből érkezett, melyek tetőkre, homlokzatokra, utakra dőlt fákról, ledőlt tűzfalakról, kéményekről szóltak. A munkálatok várhatóan az éjszakai órákban is folytatódnak. Nyékládházán könnyebb személyi sérülést is követelt egy ledőlt kémény, mely a tetőt átszakítva a lakótérben megsebesített egy idősebb hölgyet, akit a helyszínen elláttak, rokonoknál tölti az éjszakát.

Nagyon sok esetben nem a tűzoltóság feladatkörébe tartozó kárelhárítási munkálatokban kérik  a tűzoltók segítségét.
Felhívjuk a figyelmet, hogy meglazult, lehullott cserepek, fedélhéjazatok visszaépítése, „megigazítása” nem a tűzoltóság feladata!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Figyelni kell az osztalékra is
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) a rendelkezésre álló adatbázisok, adatszolgáltatások és beszámolók alapján, több szempontból vizsgálja a gazdaság s…
Farkasházi Réka izgalmas nyara
Sztárvendégekkel ünnepli 18. születésnapját az ország egyik legnépszerűbb gyerekzenekara „Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk, azt hiszem” - kezdi Far…