2024. 07. 25. csütörtök

Kristóf, Jakab
1 EUR 393 HUF
1 GBP 468 HUF
  • Főoldal
  • »
  • B.A.Z.-megyei hírek
  • »
  • Pályabejárással kezdődik július 5-én a munka a Széchenyi utcán, az NKH szerint eddig rendben zajlik a kivitelezés

Pályabejárással kezdődik július 5-én a munka a Széchenyi utcán, az NKH szerint eddig rendben zajlik a kivitelezés

Az ütemterv szerint 2010. július 5-én kezdődik a villamospálya rekonstrukciója a Széchenyi utcán a Szinvapark és a Szemere utca között.

A munkakezdéshez szükség van egy pályabejárásra, mivel az említett szakaszon jelenleg a MIVÍZ Kft. dolgozik, és fel kell mérni, hogy a munkaterület alkalmas lesz-e arra, hogy a Zöld Nyíl bontási munkálatai megkezdődhessenek. Amennyiben a hétfői bejárás pozitív eredménnyel zárul, kedden a Miskolci Zöld Nyíl 2009 Konzorcium megkezdi a munkaterület elhatárolását. Felhívjuk tehát a sétáló utcán járó gyalogosok figyelmét, hogy fokozott körültekintéssel közlekedjenek az építési terület környékén.

A kivitelezéshez kapcsolódó hír, hogy a Nemzeti Közlekedési Hatóság építési ellenőrzést tartott június 30-án a villamospálya jelenleg munkába vont szakaszán és a hatóság szakemberei mindent rendben találtak. Az ellenőrzés kiterjedt többek közt az engedélyezési tervben foglaltak betartására, a szakmai előírásoknak való megfelelőségre, a közlekedésbiztonsági feltételek meglétére és a beépített anyagok minőségére.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek