2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Összetakarítják a szóróanyagot, tisztítják a vízelvezetőket

A városi közterületek tavaszi nagytakarítását március harmadik hetében kezdi meg a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. A nemzeti ünnep rendezvényterületein és a belvárosban már hamarabb, március 12-ével kezdődnek a munkák.

 Elsődleges feladat a téli szóróanyag feltakarítása, amihez a kézi erő mellett önjáró, gyalogkövetésű seprőgépeket, illetve takarítóautókat is használnak.

A takarítási munka – a rendezvényhelyszínek kivételével – március 19-ével kezdődik és a város egész területét érintik. Elsőként a főközlekedési útvonalak és környezetük, majd azoktól kifelé haladva a mellékútvonalak következnek. A szóróanyag feltakarításával és összegyűjtésével egy időben a csapadékelvezetést biztosító aknák, keresztrácsok, átereszek tisztítását is elvégezik. Ebben az időszakban a Városgazda munkatársai az útpályán is dolgoznak, ezért kérjük a gépjárművel közlekedők türelmét és fokozott figyelmét!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…