2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Összefogás Párt: Bátran fejezzük ki szimpátiánkat Barna bácsi mellett

Összefogás Párt: Bátran fejezzük ki szimpátiánkat Barna bácsi mellett

Összefogás Párt: Bátran fejezzük ki szimpátiánkat Barna bácsi mellettAz Összefogás Párt – egyetlen pártként a hazai politikai erők sorában – a kezdetektől fogva támogatta Szoboszlai Barna bácsit az igazság kivívásáért folytatott küzdelmében. Mint ismeretes: Barna bácsi a portáján belüli uborkaágyás köré kb. 25 cm magasságban áramot vezetett, mert megelégelte, hogy terményeit évek óta ellopják, kertjét feldúlják a hozzá rendszeresen betörő tolvajok. Az Összefogás Párt – Barna bácsi ügyének tárgyalását megelőző napon – szimpátiatüntetést szervez az életét becsülettel végig dolgozó kesznyéteni nyugdíjas mellett.

Az Összefogás Párt és tagjai a példastatuálási szándéktól sem mentes ügy kirobbanása óta Barna bácsi mellett állnak: erkölcsi, jogi és lakhatási támogatást nyújtva számára. Az életét becsületesen élő, a törvénnyel soha szembe nem helyezkedő kisnyugdíjast több emberen elkövetett emberölés kísérletének vádjával akarják börtönbe juttatni.

Ne feledjük, az otthonából az eljárás kezdetén bilincsben elvitt és azóta is lakhelyelhagyási tilalommal sújtott nyugdíjas – aki a termését végső elkeseredésében kényszerült árammal megvédeni – kiszolgáltatottsága sok tízezer vidéki embert érint napi szinten hazánkban!

Az Összefogás Párt szimpátiatüntetést tart a tárgyalás előtti napon, 2010. január 18-án, hétfőn, a miskolci bíróság épülete előtt. A rendezvényen beszédet mond Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere és dr.Nagy Sándor, az Összefogás Párt képviselő-jelöltjei, valamint dr.Répás József, Kiskunlacháza polgármestere és Molnár Oszkár, Edelény polgármestere.

Gyülekező 17 órától a Dózsa György út 4. szám alatt, a tüntetés 17 óra 30 perckor kezdődik. Az Összefogás mindenkit szeretettel vár, aki szimpatizál a több emberen elkövetett emberölés kísérletével vádolt Barna bácsival és a hozzá hasonlóan kiszolgáltatott honfitársainkkal.

-ÖP-

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…