2024. 03. 28. csütörtök

Gedeon, Johanna
1 EUR 395 HUF
1 GBP 462 HUF

Online térben a miskolci adventi vásár

Ahogy az idei év, sajnos az idei advent is más lesz, mint a korábbiak. A kormányzat által bejelentett járványügyi intézkedések nem teszik lehetővé, hogy Miskolc MJV Önkormányzata megrendezze az adventi vásárt. Ezen a rendezvényen ugyanis minden évben több ezer ember gyűlik össze, hogy ünnepeljen, szórakozzon, felkészüljön a karácsonyra, így ez melegágya lehetne a járvány további terjedésének.

Miskolc MJV Önkormányzata azonban nem szeretné, ha adventi vásár nélkül maradnának a miskolciak, és azt sem szeretné, ha a járványügyi intézkedések miatt egyébként is nehéz helyzetbe került miskolci kereskedőknek, éttermeknek további bevételkiesést jelentene a vásár elmaradása. Éppen ezért az idén online térbe invitáljuk a miskolciakat, árusokat, vásárlókat egyaránt.

Segítsünk közösen a város kereskedőinek ebben a nehéz helyzetben, vásároljunk helyi terméket, helyi árut a fa alá, kerüljön helyi étel, miskolci éttermek által elkészített ünnepi menü az asztalra, hogy ezzel is enyhítsük a járványhelyzet, a szigorítások okozta nehézségeiket.

Ebbe az online térbe várjuk miskolci kézművesek, termelők, kereskedők, éttermek jelentkezését.

Az idei advent nem lesz szokványos, de mutassuk meg, mi, miskolciak számíthatunk egymásra!

Az adventi online vásár részleteiről később adunk tájékoztatást.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek