2024. 05. 21. kedd

Konstantin
1 EUR 386 HUF
1 GBP 451 HUF

Online konzultáció a közgyűlési napirendekről

A veszélyhelyzet miatt ismét online térben konzultál Veres Pál polgármester Miskolc MJV Közgyűlésének képviselőivel, a következő tanácskozást december 17-én, 9:00 órától tartják majd.

 A kormány által életbe léptetett rendkívüli jogrend Miskolc MJV Önkormányzatának működésében is változásokat hozott. A jogszabály alapján – csakúgy, mint tavasszal – a közgyűlés feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja, aki az intézmények megszüntetésén, átszervezésén, illetve ellátási körzeteinek módosításán kívül minden egyéb ügyben hozhat döntést, akár közgyűlési rendeletet is alkothat.

 

Veres Pál Miskolc MJV polgármestere azonban úgy döntött, hogy a közgyűlési témákról online konzultáción egyeztet az önkormányzati képviselőkkel, döntéseit pedig a többség véleményét figyelembe véve hozza meg.

 

Az első ilyen online konzultációt egy hónappal ezelőtt tartották, most csütörtökön pedig ismét az online térben egyeztet majd a polgármester a közgyűlés tagjaival az e havi napirendi pontokról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Gödöllőn járt Magyar Péter
Ma 14 órakor tartotta kampánybeszédét Magyar Péter. A gödöllői Főtéren több ezer érdeklődő volt. Itt a vágatlan felvétel, Illésy Márton jóvoltábó…