2021. 10. 19. kedd

Nándor
1 EUR 361 HUF
1 GBP 428 HUF

Online konzultáció a közgyűlési napirendekről

A veszélyhelyzet miatt ismét online térben konzultál Veres Pál polgármester Miskolc MJV Közgyűlésének képviselőivel, a következő tanácskozást december 17-én, 9:00 órától tartják majd.

 A kormány által életbe léptetett rendkívüli jogrend Miskolc MJV Önkormányzatának működésében is változásokat hozott. A jogszabály alapján – csakúgy, mint tavasszal – a közgyűlés feladat- és hatáskörét a polgármester gyakorolja, aki az intézmények megszüntetésén, átszervezésén, illetve ellátási körzeteinek módosításán kívül minden egyéb ügyben hozhat döntést, akár közgyűlési rendeletet is alkothat.

 

Veres Pál Miskolc MJV polgármestere azonban úgy döntött, hogy a közgyűlési témákról online konzultáción egyeztet az önkormányzati képviselőkkel, döntéseit pedig a többség véleményét figyelembe véve hozza meg.

 

Az első ilyen online konzultációt egy hónappal ezelőtt tartották, most csütörtökön pedig ismét az online térben egyeztet majd a polgármester a közgyűlés tagjaival az e havi napirendi pontokról.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Ismét útjára indul a KSH országos középiskolai statisztikai csapatversenye A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a 2021/2022-es tanévben is megrend…

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum