2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Önként érezzük magunkat jól és segítsünk a rászorulókon!

Az Önkéntesség Európai Évében, 2011. augusztus 13-14-én Miskolcon turnézik az önkéntesség Miskolcon a Szikra Alapítvány működik közre annak az interaktív roadshownak a megszervezésében, melynek célja, hogy a látogatók bekapcsolódjanak a helyben végezhető kreatív önkéntes tevékenységekbe, és játékos formában ismerkedjenek meg az önkéntességgel.

Ellátogat városunkba Gizi és Jenő, a két próbababa is, akik tavaly tavasszal azt tűzték ki célul, hogy 2011 végére „igazi” önkéntesekké válnak. Gizi és Jenő beszélget majd a programokra látogatókkal az önkéntességről és annak fontosságáról.

Kiállítás az Önkéntes Naptár képeiből, gyógynövénnyel töltött illatpárna-varrás, babakészítés, jelvénynyomás várja többek között az érdeklődőket., továbbá rajzolhatnak képeslapot az önkéntességről , amit elküldhetnek barátaiknak, próbára tehetik tudásukat az önkéntesség-totón, üzenhetnek zsebes paravánon, illetve videó felvételen keresztül ismerőseiknek és az interneten böngészőknek.
A program támogatói: KIM, ÖKA.
Önkéntes Roadshow Miskolci állomása:
Roadshow állomás időpontja:     2011. augusztus 13. szombat 11.00- 17.00 és
2011. augusztus 14. vasárnap 10.00- 17.00
Pontos helyszíne:     Diósgyőri Kézműves Alkotóház udvara (Miskolc, Nagy Lajos Király útja 18.)

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…