2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Nyugalomban telt az éjszaka Sajóbábonyban

Nyugalomban telt az éjszaka SajóbábonybanCsendesen telt az éjszaka a Borsod megyei Sajóbábonyban, a fokozott rendőri jelenlét már a település előtt, a 26-os számú főút elágazásánál érezhető, ugyanis rendőrök szúrópróbaszerűen igazoltatják az arra haladó járműveket – jelentette az MTI tudósítója a helyszínről.

A bejáró dolgozók menetrend szerinti buszjáratokkal érkeznek a városba, az út szélén már nincsenek csoportosuló személyek. Gaskó Bertalan, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek reggel elmondta: éjfél után a demonstráló csoportosulás elhagyta a település határát, a helyi lakosok – akik szintén az út mellett gyülekeztek – hazatértek, éjjel atrocitás nem történt.

A fokozott rendőri jelenlét továbbra is jellemző a városban.

Mint ismert, szombaton lakossági fórumot tartott Sajóbábonyban a Jobbik, ezt követően vasárnap szabadultak el az indulatok – többek között – a feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájába öltözöttek és a roma lakosság között.

(MTI)

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…