2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Nyílt nap – napirenden a felvételi

Családokat vár az egyetem
A felvételi jelentkezési határidő előtti utolsó összegyetemi információs napját tartja a Miskolci Egyetem január 14-én, szombaton.
A Családi nyílt napra szüleikkel, hozzátartozóikkal együtt várják a középiskolás fiatalokat, hogy a felvételivel kapcsolatban felmerülő minden kérdésre választ adhassanak a Miskolci Egyetem karai.

Az egyetem és a karok vezetői fontosnak tartják a lehetőségekhez képest a legteljesebb tájékoztatást adni az érdeklődők, leendő hallgatóink és szüleik számára. Hiszen a felsőoktatási rendszer minden egyetemet, főiskolát érintő átalakítását, megújítását éljük, s ez alól a Miskolci Egyetem sem kivétel. Az új felsőoktatási törvény hozta változásokról, s annak a Miskolci Egyetemre vonatkozó, jelenleg ismerhető részleteiről fognak minél pontosabb információkkal szolgálni a karok képviselői, hogy ezzel is megkönnyítsék az életre meghatározó döntést.

Az új felsőoktatási törvény megszületése után a mindig is kutatóegyetemként működött Miskolci Egyetem továbbra is a régió meghatározó felsőoktatási intézményeként működik. A hazai tudományos kutatás és műszaki fejlesztés jelentős kutatóbázisaként, tudományos műhelyeként várja tehát a fiatalokat a megújuló campus. A délelőtt 10 órától a díszaulában kezdődő programon a karok szakemberei nyújtanak tájékoztatást. Információk, előadások, nyitott laboratóriumok… – itt a lehetőség kérdezni, tájékozódni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek