2024. 02. 22. csütörtök

Gerzson
1 EUR 387 HUF
1 GBP 452 HUF

Nyílt nap az Állategészségügyi Telepen

82. alkalommal tartjuk meg nyílt napunkat 2018. május 19-én, szombaton, 10 és 14 óra között a Fonoda u. 16. szám alatti Miskolci Állategészségügyi Telepen.
Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy felemelő, simogatással egybekötött sétára, mely tökéletes alkalom arra, hogy megismerjék kutyáinkat, és örökbe fogadják egy-egy védencünket. A látogatói szeretettől állataink nagyon sokat fejlődnek, számukra a legnagyobb ajándék a simogatás és a séta! Jelenleg 82 kutyusunk van, melyből 8 ideiglenes befogadónál várja gazdáját és van 9 macskánk is, mind ideiglenes befogadónál, akik szintén arra számítanak, a következő nyílt napon megtalálják felelősségteljes gazdájukat.
Az eddig megrendezett nyílt napok fokozottan hozzájárultak a jó kapcsolat erősítéséhez látogatóinkkal és talán ezen alkalmaknak köszönhetően egyre bővül azok száma, akik kijönnek és segítenek a nálunk lévő állatoknak. Amire továbbra is szükségük van a nálunk lévő állatoknak: sok simogatás, nagy séták, némi fülvakargatás mellé sok kedves szó, – és gazdikra!
Amire még szükségünk lenne:
– kölyök- és felnőtt kutyának való jó minőségű eledel (nedves táp, kutyakonzerv),
– étkezési rizs,
– csirkehús (pl.: comb, szárny, farhát, nyak),
– RONGYOK, régi kabátok, szőnyegek;
– játékok: (pl.: labdák, plüssök),
– nyakörv, póráz, szájkosarak nagyobb testű kutyáink részére is;
– kutyáink számára immunerősítők (pl.: Dm Guard, Minera csepp, stb);
Ezúton is köszönjük a beérkezett rengeteg adományt!

Üdítővel és némi nassolni valóval várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot, hogy továbbra is együtt segíthessünk! A gazdira váró állatainkat megtekintheti honlapunkon és Facebook oldalunkon is.

A nyílt napjaink során vannak szabályok, melyeket látogatóink és állataink érdekében hoztunk. Kérjük ezeket betartani!

Nyílt napok látogatói szabályzata

1.      A látogató által sétáltatni kívánt kutyát csak a telep dolgozói adhatják ki hámmal és pórázzal felszerelve, illetve ők vihetik vissza a kutyát annak helyére.
2.      A kennelben lévő állatokhoz nyúlni, illetve a kennelbe belépni TILOS!
3.      Az állatokat etetni TILOS!
4.      A kutyasétáltatás szabályai:
4/1.    az állatot szabadon engedni, illetve más sétáló kutyával összeengedni TILOS.
4/2.    a kutyákat jutalmazni kizárólag a Jutalomfalat feliratú edényben elhelyezett eledellel lehet! (Egyéb esetben a kutyánál egészségügyi probléma léphet fel.)
4/3.    a „speciális sétás” kutyákat a nyílt napon 12.00 – 14.00 óra között CSAK gyakorlott kutyasétáltató viheti ki lemozgatás céljából.
4/4.    a sétáltatott kutya testi épségére a látogató felügyel a séta során.
5.      A látogatói szabályzat be nem tartásából eredő balesetekért, károkért a telep nem vállal felelősséget.
6.      A telepet mindenki csak saját felelősségére látogathatja. 14 éves életkor alatti személyek pedig kizárólag felnőtt kíséretében!

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nem megfelelő orvostechnikai eszközök behozatalát hiúsította meg, ezzel védve a hazai piacot az állampolgárok életé…