2024. 04. 14. vasárnap

Tibor
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Nyári karbantartás a MIHŐ rendszerén

A MIHŐ Kft. a távhőszolgáltató rendszer nyári karbantartási munkáit a lehető legrövidebb idő alatt igyekszik elvégezni.

2016-ban az alábbi területen és időpontban lesz szolgáltatási szünet a távhőszolgáltató rendszeren: az Avason és a belvárosban június 28-án 0.00 órától előreláthatólag június 29-én 24.00 óráig, míg Diósgyőr városrészben egy hónappal később, augusztus 22-én 08.00 órától 12.00 óráig szünetel a használati-melegvíz szolgáltatás. Bulgárföld városrészben a nyári karbantartás ideje alatt nem várható szolgáltatási szünet.

A fenti időpontokon kívül, egyes hőközpontoknál vagy kisebb ellátási területen karbantartás miatt lehet néhány órás szolgáltatási szünet, erről a MIHŐ Kft. külön tájékoztatja az érintett lakóközösségeket.

A távhőszolgáltatási rendszer nyári karbantartása idején a melegvíz-csapokból hideg víz folyik, de a melegvízmérő-óra ezt is méri, ami indokolatlan költséget okozhat. Ennek elkerülése érdekében a karbantartás ideje alatt a melegvíz-csapokat ne használják.

A karbantartás ideje alatt a lakóépületek belső fűtési rendszerében továbbra is van víz, ezért radiátorcserét ebben az időszakban is csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet végezni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek