2024. 06. 21. péntek

Alajos, Leila
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

NAV: XXI.századi központi ügyfélszolgálat

A NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága és Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Adóigazgatósága szerdán nyílt napot i tartott az ügyfelek számára.
Átadták  a NAV Észak-magyarországi Regionális Adó Főigazgatóságának megújult, miskolci központi ügyfélszolgálatát a Kazinczy utcában. A fejlesztésnek köszönhetően XXI.századi körülmények várják majd itt az ügyfeleket
.

Régi  tervünk valósult meg – mondta köszöntőjében Szalayné Ostorházi Mária, a NAV Észak-Magyarországi Regionális Adó Főigazgatóságának vezetője. – Az adózók, nagyon sokszor keresik fel személyesen az ügyfélszolgálatunkat,így ezért sem mindegy, milyen körülmények között várjuk az ügyfeleket.

A főigazgató hozzátette:az is fontos, hogy az adófizető állampolgárok pénzét olyan célra használjuk fel, amiből  ők is tudnak profitálnak.

Olasz András, a megyei adóigazgatóság vezetője pohárköszöntőjében arról beszélt,hogy a mostani fejlesztés a város és a megye számára egyaránt fontos. – Bízom benne – mondta–, hogy a változás az ügyfelek számára is érzékelhető lesz.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek