2024. 07. 24. szerda

Kinga, Kincső
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

MVK és Zöld Nyíl nyílt nap július 14-én

Az idén ismét megrendezi nyílt napját az MVK Zrt. Július 14-én ismét lehetőség nyílik viszonylatjelző táblák megvásárlására, valamint nyerni lehet buszvezetési lehetőséget a közlekedési vállalat telephelyén, vagy akár egy síndarabbal is gazdagabbak lehetnek a szerencsések.

A Nyílt nap július 14-én délután 2 órakor veszi kezdetét és fél 6-ig tart az MVK Zrt. központi telephelyén a Szondi György u. 1. alatt. A Nyílt nap teljes időtartama alatt megtekinthetőek lesznek autóbuszaink és a Zöld Nyíl Villamos Projektről készült fotókiállítás, valamint egész idő alatt lehetőség lesz viszonylatjelző táblák megvásárlására (ameddig a készlet tart).
Idén ismét lesznek totók nyereményekért. Elsőként fél 3-tól egy B kategóriás KRESZ tesztet lehet kitölteni. A négy legeredményesebb kitöltő buszvezetést nyer a telephelyen. 3 órától a képfelismerő totó veszi kezdetét, melynek középpontjában a cég veterán járművei állnak. Ezt követően fél négykor az is kiderül, mennyire hasonlítanak, vagy különböznek egymástól az Ikarus 31-es és 620-as autóbuszok. A totók sorát négy órától a Zöld Nyíl képes totója zárja, melyen a legjobban teljesítő egy síndarabot vihet haza. Ezt követően a villamos projekttel kapcsolatos kötetlen beszélgetésre kerül sor.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…