2024. 07. 21. vasárnap

Dániel, Daniella
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

MVK-Borsod Volán együttműködés: segítő csatlakozások

Egyetemisták közlekedésének elősegítése
Vasárnapi napokon a Debrecen és Eger irányából érkező egyetemisták eljutásának megkönnyítése érdekében az MVK a Tapolcai elágazásnál a Volán járataihoz igazította a 20-as autóbuszok közlekedését.

Például a Debrecen felől félórás ütemben érkező járatok közül minden második járathoz tudjuk biztosítani a gyors csatlakozást az Egyetemváros felé. „Biztonsági” intézkedésként a 20-as autóbuszunk akár 2 percet is várhat az átszállókra, amennyiben erre szükség van.
Hajnali és esti járathangolások a vidéki munkavállalók érdekében
1. Szintén a Tapolcai elágazásnál minden munkanap hajnalban, 4:54-ig várakozunk az Egyetemváros–Tapolca felé menő 20-as járattal, hogy a Miskolctól délre fekvő területről Borsod Volánnal bejáró utasaink át tudjanak szállni.
2. A Shinwa cégnél dolgozó, Borsod Volánnal érkező utasok kérésnek megfelelően módosítottuk az 1-es autóbuszjárat menetrendjét: a Tiszai pályaudvarról 21:12-kor induló 1-es busszal garantáltan el lehet érni az Újgyőri főtéren a 9-es autóbuszt.
3. A délutános műszakból hazafelé a Shinwa és a Csanyik-völgyi injekcióüzemben dolgozók hazautazásához igazítottuk az 1-es busz közlekedését. Ez a járat a Majális-parkból 22:15-kor indul, és kb. 22:40-re érkezik a Búza térre, amivel a 22:50-kor utolsóként induló Borsod Volán-járatok biztonságosan elérhetők.
4. A Centrum megállóhelyen a 35É járat 23:52-ig várakozik a Sajóbábony felől érkező Borsod Volán-járatra, hogy az ott dolgozó avasiak hazajutását elősegítsük.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek