2024. 04. 26. péntek

Ervin
1 EUR 392 HUF
1 GBP 458 HUF

Módosították az integrált programot

A BorsodAbaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés rendkívüli ülést tartott hétfőn délután amely keretében kisebb módosítást hajtottak végre a megyei területi integrált programon (ITP).

Török Dezső, a közgyűlés elnöke nyitotta meg az ülést. A határozatképesség megállapítását követően a képviselők elfogadták a napirendet. Dr. Kovács János megyei főjegyző ismertette az ITP módosítással kapcsolatot előterjesztést. A testület két ellenzéki felszólalást és  válaszokat követően  a módosítási javaslatot elfogadta.

Az egyebek keretében Hocza Tamás (Jobbik) az országot foglalkoztató migráns probléma esetleges helyi vetületeiről érdeklődött. A közgyűlés elnöke elmondta, hogy a  migránsokkal kapcsolatban nem kapott hivatalos megkeresést.  Gyerekek elhelyezésével kapcsolatban érdeklődtek. A képviselő jelezte, hogy egy korábban feltett kérdésére választ vár. Dr. Kovács János ígéretet tett, hogy meg fogja kapni.

Zárásként Török Dezső bejelentette, hogy támogatást nyertek egy város és térségét érintő rendezvénysorozatra, amelynek Borsodnádasd, Szirmabesenyő és Forró ad majd otthont.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek