2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 391 HUF
1 GBP 466 HUF

Módosítják az építési szabályzatot a volt DIGÉp területén

KÖZLEMÉNY

A volt DIGÉP- ma Diósgyőri Ipari Park- Miskolc Újdiósgyőr területén, a 23965 hrsz.-ú ingatlanon helyezkedik el. A 2004-ben készült településrendezési terv készítésének idején, az iparterület felosztását biztosító feltáróutat az épületek helyének pontos ismerete nélkül tervezték be.

Időközben megtörtént az iparterület geodéziai felmérése és ekkor derült ki, hogy az út szabályozása olyan épületeket érint, amit a tulajdonosok a jövőben is üzemeltetni szeretnének. Az út nyomvonalának pontosítása azért szükséges, hogy az út megvalósítása során a meglévő üzemelő épületeket ne kelljen elbontani. Miskolc Város Főépítésze a fentiekre tekintettel kezdeményezi Miskolc megyei Jogú Város Építési Szabályzatának módosítását.

„ Miskolc Megyei Jogú Város Építési Szabályzatának módosítása, Diósgyőri Ipari Park területén (volt DIGÉP) folyamatban van. Az elkészült tervek 2012.05.15-től 2011.06.05- ig megtekinthetők Miskolc M.J. Város Polgármesteri Hivatal Főépítészi Főosztályán. A felmerült véleményeket kérjük, hogy a fent megjelölt időpontban írásban juttassák el a Városi Főépítésznek.”

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek