2024. 07. 19. péntek

Emília
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

MIVíZ munkálatok forgalom korlátozással

A MIVÍZ Kft. ezúton értesíti a Miskolcon közlekedőket, hogy korábbi munkavégzéseivel kapcsolatos útburkolat helyreállítási munkák elvégzése miatt az alábbi helyeken és időtartamban forgalomkorlátozások, illetve forgalomterelések várhatóak:
·         Andor utcán, a Ferenc utcától a József utcáig terjedő szakaszon szombat délelőtt aszfaltmarási, hétfőn délelőtt aszfaltozási munkák miatt teljes útszélességben lezárás és forgalomterelés lesz a munkavégzés időtartama alatt.

·         Baross Gábor u. – József A. u. kereszteződésben, illetve a József A. u. városközpont irányába a Gömöri felüljáróig szombaton aszfaltmarási, hétfőn aszfaltozási munkák miatt, mindkét be irányú forgalmi sáv és buszmegálló öbölt is érintve, kb. 30 méteres szakaszon sávlezárás lesz, forgalomtereléssel.

A munkavégzések alatti forgalom korlátozások, terelések miatt fokozott óvatosság indokolt.

A fölmart területű útszakaszokon maximum 30 km/órás csökkentett sebességgel, fokozott elővigyázatossággal lehet áthajtani.

A munkavégzések alatt a József A. u-i csomópont jelzőlámpás forgalomirányítása felfüggesztésre kerülhet, illetve rendőri forgalom irányítás is lehetséges, az útkezelő döntésének függvényében.

A Soltész Nagy Kálmán utcában, a Görög Katolikus Általános iskola bővítéséhez kapcsolódó közműépítési munkák befejeződtek, a mai nap (2012. szeptember 21.) az útpálya aszfalt helyreállítását követően a forgalom a korábban megszokott módon helyreállításra kerül.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…