2024. 07. 20. szombat

Illés
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Miután az utolsó villamos is elment… Fotók+ Videó!

… Mármint a Győri kapu – Diósgyőr vonalon: 2011. február 28-án éjfél előtt történt mindez; a következő percekben meg is kezdődhettek a Zöld Nyíl pályarekonstrukciós projekt építésének, a kapcsolódó forgalomtereléseknek az előkészítő munkálatai. Ezt örökítettük meg a tárgyalt mintegy fél órában, videón, a Thököly utcai kereszteződés környékén.

Mint ismeretes, kedd, azaz március 1-én hajnalra virradóra megindultak a Zöld Nyíl beruházás második nagyobb fázisának építkezései, ehhez a kivitelezők birtokba vették a Thököly utca és a diósgyőri végállomás közötti főutcarészt; pontosabban annak a „felét” (a Győri kapuban a fél pályát, az Andrássy úton ennél kevesebbet.) A változások leginkább a Győri kapuban zajló közúti forgalmat érintik, valamint az MVK tömegközlekedési járatainak útvonalait, és az utasokat, a rájuk váró átszállási nehézségek folytán. Minderről az elmúlt napokban cikkeink is igyekeztek informálni a nagyközönséget.

Az alábbi videóösszeállítás azt mutatja be, mi előzte meg a kedd reggeli eseményeket éjszaka, pontosabban az éjfél körüli percekben, miként álltak munkába a Zöld Nyílhoz kötődő közreműködők: elsőként a villamos szerelésekkel és a Thököly utcai ideiglenes végállomás kialakításával foglalkozók.

B.A.


 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek