2024. 07. 18. csütörtök

Frigyes
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF
Miskolctapolcán Szabadidőpark épül

Miskolctapolcán Szabadidőpark épül

Miskolctapolcán Szabadidőpark épülMájus végére befejeződnek a  munkálatok Miskolctapolcán, a régi gyerekstrand területén, ahol szabadidőparkot alakít ki a Miskolctapolca Fejlesztési Kft.

Varga György, a Kft. ügyvezetője elmondta a mai sajtótájékoztatón, hogy április elején kezdődött a munka a területen, de az esős időjárás egy hátráltatta a munkavégzést. Most 25 milló forintot fordítanak arra, hogy az eredeti elképzeléshez képest, amely csak közpark építésről szólt, nagyobb léptékű fejlesztés történik. Vállalkozók bevonásával több attrakciót is megvalósítanak, és ezzel létrejön a Miskolctapolcai Szabadidőpark, amely úgy működik majd mint az  angolparkok  amelyeket éjszakára bezárnak. A meglévő három kapu mellé egy negyediket is kialakítanak a Fagyöngy utca irányából, hogy az ingyenes parkolót használóknak ne kelljen kerülniük.A park egyik érdekessége lesz az a négy 3D-s kép, amelyet a Gábor Áron Szakközépiskola tanulói festenek majd, és amelyek várhatóan nagy sikere lesz. A kft. a tereprendezés után készre építi az utakat, majd közvilágítást, padokat, szemeteseket és WC-ket telepít a területre. Kialakítanak egy kispályás futball-, lábtenisz-, kosárlabda-, homokos futball-, homokos röplabda- és tollaslabdapályát, homokozót, illetve egy BMX/DIR truck pályát. A pályákat ingyenesen használhatják majd a vendégek. Vállalkozók telepítenek a parkba egy dodzsem- és egy minigolfpályát, ugrálóvárat, illetve megnyílik majd egy büfé is.

Fotó:OL.

 

Miskolctapolcán Szabadidőpark épül Miskolctapolcán Szabadidőpark épül Miskolctapolcán Szabadidőpark épül

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Fejtörő az öt karika jegyében
A korábbi nyári olimpiákhoz hasonlóan idén immár harmadszor invitálja olimpiai játékra a sportkedvelőket a II. Rákóczi Ferenc Könyvtár. A kérdések a p…