2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Miskolcra kerül az idei Díj a Törődésért

 2013. december 13-án  a Miskolci Semmelweis Ignác Egészségügyi Központ és Egyetemi Oktató Kórházban Dr. Balogh István, a KRIO Intézet vezérigazgatója és Ördög Nóra átadja a 2013-as Törődésért díjat és a díjjal járó pénzjutalmat a kórház vezetésének. Az eseményen részt vesz Dr. Tiba Sándor főigazgató és Dr. Szuchy Róbert osztályvezető főorvos is.
A KRIO Intézet 2012-ben azért alapította a Díj a Törődésért elismerését, hogy elismerje és felhívja a figyelmet a kiemelkedően mama- és bababarát szülészetekre, hiszen a terhesgondozás, a szülés és az azt követő kórházi ápolás időszaka meghatározó élmény az édesanyák számára. Az idén a KRIO Intézetnél szerződést kötő ügyfelek tölthették ki a kérdőívet, amelynek segítségével megszületett a kórházakat, szülészeteket rangsoroló lista. Az anyák a szülés közben és a kórházi tartózkodás ideje alatt szerzett élményeik, tapasztalataik alapján értékeltek.

 

Az elismeréssel 2 millió forint értékű tárgynyeremény is jár. Arról, hogy ez pontosan mi legyen, a kórház dönt majd.

 

 

 

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Megyéken átívelő akció
A gyanú szerint új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy polgári, valamint öt prügyi férfi. A hajdú-bihari rendőrök borsodi kollégáikkal közösen ütött…