2024. 07. 26. péntek

Anna, Anikó
1 EUR 391 HUF
1 GBP 463 HUF

MiskolcpONt – március elsejétől igényelhető az új kedvezménykártya

„Mert itt van lehetőségem!”
Március elsejétől lehet igényelni Miskolcon, de nem csak a miskolciaknak az új, komplex kedvezményrendszert nyújtó kártyát. Ez a kártya egyedülálló kedvezményrendszert biztosít használóinak. A miskolciak mellett a Miskolci Kistérségi Társulás 38 településén élők is kedvezményesen vásárolhatnak majd és a térségben működő helyi vállalkozások megmaradását, gazdasági megerősödését is szolgálja a kártyarendszer.

A MiskolcpONt kedvezménykártya közvetlen kedvezményt és pontgyűjtéssel, majd a pontok beváltásával további kedvezményt ad a kártyatulajdonosoknak. Ezzel olyan komplex kedvezményrendszer kezdi meg működését, amely nemcsak a városé, a miskolciaké, hanem a környéken élőké is! A kártyát március elsejétől lehet igényelni az MVK jegy- és bérletpénztáraiban.
A MiskolcpONt kedvezményrendszerben, akik márciusban már az igénylőlappal együtt, a kártyát megrendelve és annak éves díját kifizetve (1500 Ft.) vesznek MVK bérletet, megkapják a kedvezményt is, vagyis bérletükhöz már március hónapban megkapják a 10%-os kedvezményt! Így a MiskolcpONt kedvezménykártya igénylése után már a márciusi bérletekre is jár kedvezmény. Csak mutassák be a kártya éves díjának befizetését igazoló szelvényt a márciusi bérletvásárláskor.
2012. áprilisától azonban már csak kártyára jár kedvezmény, például az MVK Zrt. bérleteire is. Így fontos, hogy akik igénybe szeretnék venni a MiskolcpONt kártya által nyújtott kedvezményeket, azok minél hamarabb adják le igénylésüket az MVK jegy- és bérletpénztárakban.
Az igényléstől számított három hét múlva megérkezik a kártya, amely további közvetlen kedvezményeket is nyújt, például 30%-os kedvezményt a Barlangfürdőbe való belépéskor! A város a Miskolc Holding Zrt. bizonyos tagvállalatain és az Önkormányzat intézményein keresztül tehát közvetlen kedvezményekkel támogatja a lakosságot.
Ezen felül további cégek, helyi kis- és középvállalkozások az igénybe vett szolgáltatások, vásárlások után április közepétől már pontfeltöltéssel is jutalmazzák a vásárlókat. Vásárláskor tehát pontok kerülnek majd a kártyára, amelyeket a szerződött boltokban, üzletekben lehet gyűjteni, majd a pont értékének megfelelően, július 1-től levásárolni. Pontbeváltáskor 1 pont 1 forintot ér.
Március 1-től a MiskolcpOnt-ról bővebb tájékoztatást kaphatnak az érdeklődők a www.miskolc.hu oldalán.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Best of Program
2024.augusztus 8–31., Magyar Képzőművészeti Egyetem, Barcsay terem, Aula (1062 Budapest, Andrássy út 69–71.)   augusztus 8. csütörtök, 19…