2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Miskolcon járt Svájc nagykövete.

Christian Mühlethaler, Svájc nagykövete látogatott Miskolcra 2012.04.16-án délelőtt. A Városházán megbeszélést folytatott Pfliegler Péterrel, a városüzemeltetésért is felelős alpolgármesterrel.

A felek beszéltek a Svájci Alaphoz benyújtott „Természeti katasztrófák megelőzése és kezelése Miskolc városában” pályázatról is. A projekt célja Miskolc város vízrendezési, csapadékvíz elvezetési hiányosságainak megszüntetése illetve csökkentése, melyhez a Svájci Alap, több mint 1 millió CHF-vel járulhat hozzá. A támogatási szerződés aláírására – előreláthatólag – 2012.II. negyedévében kerülhet sor. Az alpolgármester bemutatta a nagykövetnek Miskolc város nevezetességeit és szólt a befektetési lehetőségekről is.
Christian Mühlethaler és felesége néhány hete már járt Miskolcon, a Barlangfürdőben és mint mondta, igen kellemes élményekkel tért vissza Budapestre.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…