2024. 04. 25. csütörtök

Márk
1 EUR 393 HUF
1 GBP 458 HUF

Miskolci intézkedések az országos vészhelyzetben

Bezárnak a miskolci fürdők is

Az országos veszélyhelyzet elrendelése miatt a Miskolci Fürdők Kft. ezúton is értesíti a lakosságot, hogy az általa üzemeltetett Miskolctapolcai Barlangfürdő, a Miskolctapolcai Strandfürdő és a Selyemréti Strandfürdő nyitva tartását 2020. március 13-tól határozatlan időre felfüggeszti.

Bezár a Diósgyőri vár is

 

A kormány által a koronavírus-fenyegetés következtében elrendelt veszélyhelyzet miatt március 15-től visszavonásig bezár a Diósgyőri vár. Az intézményt működtető Miskolci Kulturális Központ munkatársai készülnek a veszélyhelyzet mihamarabbi feloldására és bíznak benne, hogy ennek lezárultával újra megnyithat Nagy Lajos király egykori kastélya. Addig is mindenkit arra kérnek, hogy kövessék figyelemmel hivatalos weboldalukat és Facebook-oldalukat.

Bezárnak az uszodák is

 

Az országos veszélyhelyzet elrendelésére tekintettel, a Miskolci Sportcentrum Kft. által üzemeltetett Diósgyőri Tanuszoda március 14-től határozatlan ideig zárva tart, a Kemény Dénes Városi Sportuszoda pedig – amely hétvégén kötelező műszaki feladatok ellátása miatt tervezetten van zárva – március 16-tól csak korlátozottan lesz nyitva, szintén határozatlan ideig. A korlátozott nyitva tartás azt jelenti, hogy vendégek nem látogathatják a létesítményt, kizárólag az Miskolci Vízilabda Club Országos Bajnokságban szereplő csapatainak játékosai, továbbá a Miskolci Sportiskola azon minősített úszói és a Swimming Pentathlon Club azon három- és öttusázói, akik a teljesített részvételi szintidő alapján Országos Bajnokságokra készülnek, illetve az edzéseket vezető sportszakemberek. A sportolókkal kísérők nem léphetnek be az uszodába.

Nem nyit ki a Zsarnai piac sem

 

A 2020. március 11-én kihirdetett veszélyhelyzet miatt a Kormány rendkívüli intézkedéseket rendelt el a világjárvánnyá nyilvánított koronavírus-járvány megelőzésére.

 

A veszélyhelyzet elrendelésére vonatkozóan tájékoztatjuk Önöket, hogy a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. által üzemeltetett Zsarnai piac 2020. március 13-tól határozatlan ideig zárva tart.

 

Tájékoztató a Városgazda Nonprofit Kft. vagyonkezelt területeinek hasznosításával kapcsolatos ügyfélfogadás változásairól

 

A 2020. 03. 11-én kihirdetett veszélyhelyzet miatt a Kormány rendkívüli intézkedéseket rendelt el a világjárvánnyá nyilvánított koronavírus-járvány megelőzésére.

 

A veszélyhelyzet elrendelésére tekintettel kérjük Önöket, hogy a Társaságunk által vagyonkezelt önkormányzati területek hasznosításával kapcsolatos ügyintézést elsősorban elektronikus úton, a varosgazda@varosgazda.hu e-mail címen, vagy telefonon vegyék igénybe. Munkatársaink továbbra is a 46/412-611-es telefonszámon fogadják hívásaikat ügyélfogadási időben.

 

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek