2022. 01. 21. péntek

Ágnes
1 EUR 356 HUF
1 GBP 427 HUF

Miskolc város újra a bérlők segítségére siet

A koronavírus-világjárvány terjedése miatt újabb korlátozó intézkedéseket vezet be a kormány szerdától Magyarországon. A szigorítások – éppúgy, mint tavasszal – nagyrészben érintik a kereskedőket, vállalkozókat, azokat, akiknek már eddig is nagy áldozatot kellett hozniuk a járvány miatt. Miskolc MJV Önkormányzatát is jelentős mértékben érintik a védekezéssel kapcsolatos kormányzati elvonások, de mindezek ellenére Veres Pál Miskolc MJV polgármestere fontosnak tartja, hogy segítse a helyi vállalkozásokat. Mi, miskolciak

egymásra számíthatunk!

 

A Miskolc Holding Zrt.  Ingatlangazdálkodási Igazgatósága gyorsan reagálva a változásokra – Veres Pál polgármester döntése alapján – az önkormányzati ingatlanokban működő, nyitvatartási korlátozás alá eső üzletek díjának 50 százalékos csökkentését vezeti be.  A kedvezmény a korlátozó intézkedések idejéig érvényes, jelenleg 30 napig.

A Miskolc Holding Zrt bízik abban, hogy az általa kínált újabb lehetőség, hozzájárulhat a bérlők veszteségeinek minimalizálásához – mondta Prokaj Tamás a Miskolc Holding Zrt. Ingatlangazdálkodási Igazgatóságának üzleti ingatlanhasznosítási vezetője.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Share on facebook
Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Hírek, kék hírek, zöld hírek, gazdaság, sport, életmód, medicina, ezo és még sok minden más…

Menü

Archívum