2024. 07. 23. kedd

Lenke
1 EUR 390 HUF
1 GBP 464 HUF

Miskolc Pont Kártyás bérlet tulajdonosok figyelem!

Az igazolvány számát is fel kell tüntetni a bérleten

Az MVK Zrt. felhívja azon utasok figyelmét, akik Miskolc Pont Kártyás kedvezményes bérletet vásároltak, hogy a bérletszelvényre a kártya száma mellett kötelező feltüntetni a bérletigazolvány számát is. A bérletpénztáros a kártya számát jogosult feltüntetni az értékszelvényen, viszont a hozzá rendelt igazolvány számát a felhasználónak kell átvezetnie!

Az elmúlt két hónapban számos esetben előfordult, hogy az ellenőrzések során hiányos Miskolc Pont Kártya bérletszelvényekkel találkoztak ellenőreink. A bérletszelvényeken csak a Miskolc Pont Kártya száma volt feltüntetve, a bérletigazolvány száma viszont hiányzott. Ezekben az esetekben a kártya bevezetésének időszaka alatt ellenőreink figyelmeztetéssel éltek az utasok felé. Az értékszelvények elidegeníthetetlenségének kizárása miatt azonban nem tekinthetünk el a jogszabály szerinti bírságolástól a türelmi idő lejártával.

Amennyiben az ellenőrzés során hiányos Miskolc Pont Kártyás bérletszelvénnyel találkoznak ellenőreink, helyszíni bírság kiszabására kerül sor. Kérjük tehát Tisztelt Utasainkat, hogy körültekintően járjanak el a bérletfelhasználás során és tüntessék fel a bérletigazolványuk számát is, továbbá felhívjuk a figyelmet, hogy 2012. június 1-től kizárólag Miskolc Pont Kártyával lehet a kedvezményes bérletet megvásárolni.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Állatkínzás Kerekhegyen
Négy kutyát tartott az éhhalál közelében egy miskolci nő. Állatkínzás miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 40 éves helyi nőve…