2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Melegszik az idő, így leáll a távfűtés Miskolcon

 A MIHŐ Kft. a meteorológiai előrejelzések alapján, a fogyasztókkal kötött megállapodása szerint leállítja a fűtésszolgáltatást.
Április közepén és végén még a napi középhőmérséklet három egymást követő napon 12 Celsius fok alatt maradt, így folyamatos vagy szakaszos volt a fűtésszolgáltatás Miskolcon. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint már melegebb időre lehet számítani, ezért a miskolci távhőszolgáltató szakemberei 2017. május 2-ától leállítják a városi távfűtést.

A fűtési idény május 15-ig tart, ezért amennyiben a hőmérséklet további alakulása igényli, visszaindítják a fűtésszolgáltatást.

Továbbra is lehetőség van arra, hogy az egy hőközponthoz tartozó lakóközösségek közös képviselői, a fűtési megbízottak, valamint az intézmények képviselői írásban, vagy a MIHŐ Központi Diszpécser Szolgálat 46/379-360, illetve a 46/379-450-es telefonszámán kérjék a szolgáltatást.

Pásztor Imre

Kommunikációs, PR vezető

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…