2024. 06. 23. vasárnap

Zoltán
1 EUR 397 HUF
1 GBP 470 HUF

Megyei Közgyűlés ülése

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés soron következő ülését 2012. december 20-án (csütörtökön) 11,30 órakor tartja a Megyeháza Dísztermében. A z év utolsó közgyűlésén javaslat hangzik el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat Közgyűlése és szervei Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 19/2010. (XII. 17.) önkormányzati rendelet módosítására.
Tájékoztatást kap a grémium a Borsod-Abaúj-Zemplén megye munkaerő-piaci helyzetéről, a foglalkoztatás bővítésének lehetőségeiről, valamint a  Borsod-Abaúj-Zemplén megye gazdaságának 2011. évi teljesítményéről és a  megye lakosságának egészségi állapotáról.
Beszámolót hallgatnak meg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Önkormányzat 2012. évi nemzetközi kapcsolatainak helyzetéről, javaslatot a fejlesztés irányaira.
Lesz beszámoló a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés bizottságainak 2012. évi tevékenységéről, és javaslat a közgyűlés jövő évi munaktervére.
Javaslatot tesznek a „Europe Direct hálózat információs központjait 2013-2017 között befogadó szervezetek kiválasztása” című pályázat benyújtására és zárt ülésen tárgyalják a terület- és régiófejlesztési (TRFC), a területi kiegyenlítést szolgáló önkormányzati fejlesztési feladatok (TEKI), valamint a leghátrányosabb helyzetű kistérségek felzárkóztatásának támogatása (LEKI) célelőirányzatból megvalósuló egyes projektekre vonatkozó döntésekre szóló javaslatot.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

Irodalmi Éjszakát rendez a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtár (Miskolc, Mindszent tér 2.). 2024. június 28-án, pénteken 18-24 óra között. A szervez…