2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 390 HUF
1 GBP 463 HUF

Megújult környezetben játszhatnak és fejlődhetnek az ostorosi ovisok!

A tegnapi napon ünnepélyes keretek között átadták a megújult, és kibővített Napköziotthonos Óvodát Ostoroson. A felújítási munkálatokhoz az Új Széchenyi Terv Észak – Magyarországi Regionális Operatív Programjának keretében 119 298 868 Ft támogatást nyert az önkormányzat. A pályázati kiírás alapvető célja a minőségi nevelés megteremtése, és a versenyképes tudás elsajátításához szükséges infrastruktúrafejlesztés.
A településen tapasztalható igények kielégítése, és az intézmény túlzsúfoltságának megszüntetése érdekében egy csoportszobával bővült az épület, emellett sor került a teljes körű felújításra, és akadálymentesítésre.
Az óvoda korszerűsítésével megfelelő, modern környezetet teremtettek, és biztosítják a hatékony nevelés infrastrukturális feltételeit mind az intézményben dolgozó pedagógusok, mind az óvodába járó gyermekek számára, különös tekintettel a hátrányos helyzetű, és a sajátos nevelési igényű gyerekekre. Az akadálymentesítéssel pedig minden fajta fogyatékkal élő számára megoldottá vált a tájékozódás és a közlekedés az intézményben.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek