2024. 07. 22. hétfő

Magdolna
1 EUR 391 HUF
1 GBP 464 HUF

Megújult a diósgyőri uszoda

BEFEJEZŐDTEK „A MISKOLCI DIÓSGYŐRI FEDETT USZODA ÉPÜLETÉNEK ENERGETIKAI FELÚJÍTÁSA” CÍMŰ PROJEKT KIVITELEZÉSI MUNKÁLATAI
A pályázat megvalósítása során megújult a Diósgyőri Uszoda épülete.
Az energetikai korszerűsítés keretében megtörtént a határoló szerkezet 16 cm vastag kőzetgyapot táblákkal és dörzsölt vakolat záró réteggel való utólagos hőszigetelése, a szociális helyiség zárófödémjének szigetelése, valamint a korszerűtlen nyílászárók új, műanyag homlokzati nyílászárókra cserélése

A fejlesztésnek köszönhetően egy olyan modern, gazdaságosabban üzemeltethető és a szükségleteknek megfelelő uszoda jött létre, mely lehetővé teszi a lakosság számára a minőségi szolgáltatásnyújtást.

A 100 %-ban megvalósult projekt építési munkáinak műszaki átadás-átvételi eljárására 2014. június 27-én 08:00 órakor kerül sor.

Az előzetes tervek és a még folyamatban lévő felújítási munkálatok üteme alapján, az uszoda üzemeltetője, a Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Kft. bízik abban, hogy szeptember első felében megnyitja kapuit a kívül-belül megújult Diósgyőri Fedett Uszoda.

A projekt 85 %-os támogatással,  az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg. A beruházás összköltsége 109 821 913 Ft.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek