2024. 07. 13. szombat

Jenő
1 EUR 392 HUF
1 GBP 466 HUF

Megsértették Szitka Péter jóhírnevét

Sajtóközlemény

A Fővárosi Törvényszék a mai napon ítéletet hirdetett a Szitka Péter által Németh Szilárd ellen indított, a jóhírnév megsértése tárgyú perben. A kazincbarcikai polgármester a pert a rezsibiztos több valótlan tartalmú kijelentése alapján indította, melyet Németh Szilárd a 2013 áprilisában Kazincbarcikán bekövetkezett melegvíz-korlátozás kapcsán tett több fórumon is.
„A pert azért indítottam, hogy kiderüljön, ma Magyarországon egy országgyűlési képviselő beszélhet-e büntetlenül rosszindulatú ostobaságot” – fejtette ki véleményét Szitka Péter.
A bíróság mai ítéletében megállapította: Németh Szilárd megsértette Szitka Péter jóhírnevét, s emiatt elégtétel adására kötelezte. Az ítélet még nem jogerős.

Érdekesnek találtad? Oszd meg a Facebookon!

Facebook

Kapcsolódó cikkek

További cikkek

...címmel Kiss Gabriella népi iparművésznek nyílik kiállítása 2024. július 15-én, hétfőn 16 órától a József Attila Könyvtárban (Miskolc, Szentpéteri k…
Anziksz Finnországból
Most, hogy itt ülök 36 C fokban, az elsötétített szobában, még nagyobb örömmel, s kissé visszavágyakozva gondolok arra a két hétre, amit Finnországban…